Συνολικο βαρος /τεμ: 380-400γρ
Τεμ/κιβ: 12
Κιβ/παλέτα: 50
Τεμ/κιβ: 12
Κιβ/παλέτα: 50
Διατήρηση στο σπίτι
Το προϊόν διατηρείται
στην κατάψυξη στους -18◦C έως την ημερομηνία λήξης του
στους -12◦C για ένα μήνα
στο ψυγείο στους 5◦C για 24 ώρες
Μέση θρεπτική αξία ανά 100 gr
Ενέργεια (Kcal/100 gr): 248
Πρωτεΐνες (% κβ επί του φυσικού προϊόντος): 12,5
Υδατάνθρακες (% κβ επί του φυσικού προϊόντος): 19,7
Λιπαρά (% κβ επί του φυσικού προϊόντος): 13,2
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ: Αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, μαγιά, αλάτι, ζάχαρη.
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ: Πελτές ντομάτας, νερό, άμυλο αραβοσίτου, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, κανέλα, μπαχάρι.
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΙΤΣΑΣ: Τυρί γκούντα 25%, χοιρινή ωμοπλάτη 6,25%, μπέικον 5%, σαλάμι πεπερόνι 3,75%, πράσινη πιπεριά 2,5%.
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ: Πελτές ντομάτας, νερό, άμυλο αραβοσίτου, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, κανέλα, μπαχάρι.
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΙΤΣΑΣ: Τυρί γκούντα 25%, χοιρινή ωμοπλάτη 6,25%, μπέικον 5%, σαλάμι πεπερόνι 3,75%, πράσινη πιπεριά 2,5%.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Αφήνουμε την πίτσα να ξεπαγώσει για 15-20 λεπτά περίπου, ενώ ταυτοχρόνως προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC. Ψήνουμε την πίτσα για 15-20 λεπτά περίπου, σε θερμοκρασία 200-220οC.
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΣΤΟΥΣ -18ο C
EAN ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΨΥΧΘΕΙ
EAN ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΨΥΧΘΕΙ