Συνολικο βαρος /τεμ: 500γρ
Τεμ/κιβ: 12
Κιβ/παλέτα: 50

Διατήρηση στο σπίτι
Το προϊόν διατηρείται
στην κατάψυξη στους -18◦C έως την ημερομηνία λήξης του
στους -12◦C για ένα μήνα
στο ψυγείο στους 5◦C για 24 ώρες

Διατροφικά Χαρακτηριστικά
Ενέργεια (Kcal/100 gr):  510,42
Πρωτεΐνες:  10,95 %
Λιπαρά:  26,9%

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μικροβιολογικά κριτήρια :
  • ΟΜΧ ≤102 cfu/gr
  • Coliforms ≤102 cfu/gr
  • Listeria Monocytogenes απουσία (n=5, c=0)
  • Εscherichia coli m
  • Σταφυλοκοκκικές εντεροτοξίνες :απουσία σε 25 gr (n=5, c=0)
  • Σαλμονέλα:απουσία σε 25 gr ή ml προϊόντος (n=5, c=0)

Χημικά χαρακτηριστικά :
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του προϊόντος ελέγχονται τακτικά έναντι των ακολούθων χημικών κινδύνων:
  • Αλεύρι: Ωχρατοξίνη <3,0 mg/kg
  • Αλλαντικά:Νιτρικά < 2504 mg/kg Νιτρώδη < 503 mg/kg

Φυσικά χαρακτηριστικά :
Απουσία Ξένων σωμάτων ≥ 1mm

Συσκευασία :
Πρώτη συσκευασία σε σκεύος εσωτερικό με χρήση διαχωριστικού φύλλου χαρτοπλάστ και σε φιλμ συσκευασίας.. Δεύτερη συσκευασία σε χαρτοκιβώτιο.

Χρόνος ζωής και συνθήκες διατήρησης :
12 μήνες στους -18˚C

Επίσημανση για την ασφάλεια των τροφίμων:
Το καταναλωτικό κοινό στο οποίο απευθύνεται το προϊόν προτείνεται να είναι ηλικίας ≥ 12 μηνών.

Οδηγίες χρήσης - χειρισμού :
Αμέσως μετά την αφαίρεση της πρώτης συσκευασίας θα πρέπει να τοποθετείται σε ζεσταμένο φούρνο στους 180-200ºC για 15.´ Εφόσον ξεπαγώσει θα πρέπει να μαγειρεύετε και να καταναλώνεται αμέσως.

Άλλες νομικές απαιτήσεις:
Όλες οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες είναι απαλλαγμένες από γενετικά τροποποιημένους μικροοργανισμούς σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς 1829:2003 και 1830:2003.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με τους όρους μας και την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία
Σφολιατάκι 500gr1
Σφολιατάκι 500gr2
Σφολιατάκι 500gr3
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΣΤΟΥΣ -18ο C
EAN ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΨΥΧΘΕΙ